Zaštita od sunca

ALU ŽALUZINE VENEZIANO

Aluminijski venezijaneri (aluminijske žaluzine) su klasičan način zaštite od sunca. Aluminijske žaluzine od 25 mm otpornog su i dopadljivnog izgleda. Široka paleta boja pruža beskrajne mogućnosti odabira za toplinu vašeg doma. Imaju dvije vrste komandi, špagica za pomicanje žaluzine gore/dolje i ručkica kojom se podešava ugao lamela žaluzine.

• estetski efekt
• izrada po narudžbi kupca
• jednostavno održavanje i montaža
• veliki izbor boja (mat, metalik, perforirane)
• dimenzije: širina 21-295 cm, visina do 300 cm
• zaštita od sunca i pogleda uz finu regulaciju svjetlosti
• visoka kvaliteta ugrađenog materijala od renomiranih svjetskih proizvođača

TRAKASTE ZAVJESE

Rade se po mjeri kupca u više pastelnih boja sa komandama za zakretanje i skupljanje lamela. Trake su od tkanine blago plastificirane, antistatične,te ne prikupljaju prašinu niti mirise. Eventualne masne mrlje lako se čiste. U ponudi možete birati između standardnih trakastih zavjesa, trakastih zavjesa za zamračenje i negorivih trakastih zavjesa. U ponudi materijala imamo standardne i satenske trakaste zavjese.

Tehničke karakteristike:
• zaštita od sunca i pogleda uz finu regulaciju svjetlosti
• estetski efekt
• komande za rotiranje i skupljanje traka uz 4 načina otvaranja
• materijal traka antistatičan, te ne prikupljaju prašinu ni mirise
• jednostavno održavanje, čišcenje i montaža
• izrada po dimenzijama kupca u 12 pastelnih boja
• trake izradene od tkanine blago plastificirane
• visoka kvaliteta ugrađenog materijala od renomiranih svjetskih proizvođača

ROLO & PANEL ZAVJESE

Rolo zavjese su višefunkcionalne. Od laganih tekstura i providnih tkanina za dnevne sobe u kojima želimo što više svjetlosti a ipak intimu doma, pa sve do potpunog zamracenja s “black-out” tkaninama. Mehanizam je jednostavan i sastoji se od lancica s kojim se rolo zavjesa pomice prema gore ili spušta. Na dnu roloa je aluminijski uteg bijelo plastificiran. Uponudi imamo jednobojna, dezenirana, screen, black-out i prirodna jutana platana koja ce Vaš prostor uciniti ljepšim i drugacijim, te zaustaviti tude poglede i neželjenu svjetlost.

Kombinacija materijala visokog standarda i modernog dizajna daje panel zavjesama jedinstven izgled cistog dizajna i luksuza. Sistem panel zavjesa je jednostavan i atraktivan. Vodilica panela kao i druge komponente, npr. konzola za strop ili zid, su od plastificiranog aluminija u bijeloj boji. Velik izbor modernih dezena tkanine oplemenit ce i uciniti unikatnim svaki dom.

KOMARNICI

Jednostavno i funkcionalno, ekološki prihvatljivo rješenje protiv zaštite od insekata i krupne prljavštine. Različiti tipovi komarnika sastavljeni su od kvalitetnih materijala koji udovoljavaju svim zahtjevima tržišta svojim profinjenim i elegantnim dizajnom.

BRISOLEJI

Brisoleji se upotrebljavaju kao fasadni elementi za zaštitu od sunca. Nagibom lamela možemo regulirati svjetlost i toplinu u prostor. Vanjski fasadni brisolej tipa E 210 čine alu estrudirane lamele elipsoidnog oblika dimenzija 210x30mm, fiksne i sa odgovarajućom diletacijom napete pod zadanim kutem na vertikalne vodilice, koje su u maksimalnom rasteru od 350cm. Vodilice su preko konzolnih nosača fiksirane u fasadu. Detalj predlaže proizvođač. Boja lamela i čelične konstrukcije po RAL-u. Kod manjih opterećenja vodilice je moguće izvesti iz alu profila. Brisolej je moguće montirati također kao nadstrešnicu gdje su lamele najviše 150cm odmaknute od fasade i vodilice u rasteru 250cm. Čelične vodilice se preko konzolnih nosača fiksiraju u betonsku konstrukciju. Između vodilica pod zadanim kutem su fiksno napete alu lamele. Vodilice su čelično pocinčane i prašno bojane ili aluminijske, montaža je na vertikalne i horizontalne fasadne površine, a maksimalna širina lamela je 350cm dok visina nije ograničena.

GRILJE

Grilje štite od sunca, kiše, leda,snijega, vjetra i zato moraju biti izvedene besprijekorno. Tu se aluminij pokazao kao idealan materijal. Osim što zasjenjuju i štite od vremenskih utjecaja imaju estetski vrlo bitnu ulogu. Bogati izbor boja po RAL kartici te razne imitacije drva omogućuju savršeno kombiniranje sa bojom fasade nebitno radi li se o rustikalno ili moderno dizajniranom objektu. Grilje se odlikuju jednostavnošću i funkcionalnošću, lagane su, a istodobno sigurnosni okov iz vlastite proizvodnje čini ih vrlo čvrstim i postojanim.

Tehničke karakteristike:
Dubina okvira: 45mm
Dubina krila: 45mm
Lamele: Fiksne ili pomične