Prozori

ALU PROZORI

ALU stolarija je pogodna za staklene stijene i velike površine zbog dobrih statičkih i mehaničkih svojstava, otporna je prema oksidaciji na zrak, u vodi i oksidirajućim kiselinama. ALU profili sa prekinutim termičkim mostom pogodni su za sve vrste fasadnih otvora, odlikuju se visokom kvalitetom, čvrstočom, nosivosti i vrlo dobrim svojstvima toplinske izolacije. ALU profili bez prekinutog termičkog mosta imaju široku primjenu u interijerima i objektima gdje toplinska izolacija nije uvjet. Za izradu naše ALU stolarije koristimo profile renomirane firme FEAL.

ALU PROFIL FEAL TERMO 50
Dubina okvira: 50 mm
Dubina krila: 58 mm
Mjera preklopa: 8 mm
Dubina ispune: 6-36 mm
Poliamidne trake: 14,8 mm

Izračun koeficijenta prolaza topline Uw – termo 50
Prema prEN 10077-2 dimenzije prozora su 1230×1480 mm
Uf=3,4[W/m2K]
*y=0,05 W/mK-za poliamidne distancere stakla
*y=0,11 W/mK – za Al. distancere stakla

ALU PROFIL FEAL TERMO 65
Dubina okvira: 65 mm
Dubina krila: 73 mm
Mjera preklopa: 8 mm
Dubina ispune: 21-50 mm
Poliamidne trake: 22 mm

Izračun koeficijenta prolaza topline Uw – termo 65
Uf = 3[W/m2K]
*y=0,05 W/mK-za poliamidne distancere stakla
*y=0,11 W/mK – za Al. distancere stakla
*Prema prEN 10077-2 dimenzije prozora su 1230×1480 mm

ALU PROFIL FEAL TERMO 85
Dubina okvira: 85 mm
Dubina krila: 77 mm
Mjera preklopa: 8 mm
Dubina ispune: 30-64 mm
Poliamidne trake: 34 mm

Izračun koeficijenta prolaza topline Uw – Termo 85
Prema prEN 10077-2 dimenzije prozora su 1230×1480 mm
Uf=2,5[W/m2K]
*y=0,05 W/mK-za poliamidne distancere stakla
*y=0,11 W/mK – za Al. distancere stakla

PVC PROZORI

PVC prozori su izrađeni iz PVC profila koji se lako održavaju i koji su međusobno pričvršćeni najmodernijom tehnologijom. Prozori imaju vrlo dobre tehničke osobine, a čvrstoća profila i prvoklasan okov daju sigurnost za optimalno i dugotrajno djelovanje. Veliki izbor boja i dizajn, prozorima i fasadama daje novi izgled.

PVC ARCADE
Arcade je novi INOUTIC-ov petokomorni profil. Dizajnerski naglašen, skladnih oblina koje su potpuno podređene funkcionalnosti prozora u smislu njegovog kasnijeg održavanja. Sa svojom ugradnom dubinom od 71mm i jakim pocinkovanim čeličnim ojačanjem kod ovog profila dobivamo veliku statičku stabilnost praćenu dobrom toplinskom izolacijom. Naše skromno mišljenje da je INOUTIC-Arcade odličan izbor za sve, kako za investitore tako i za krajnje korisnike i da ste sa ovim profilom iz uloženih sredstava izvukli maksimum. INOUTIC-Arcade je odlično projektovan profil koji će zadovoljiti sve standarde savremenog života kako u estetskom tako i u tehničkom i u funkcionalnom smislu.

PVC PRESTIGE
Harmonični dizajn u kombinaciji s visokom razinom funkcionalnosti, kao što su izvrsna zvučna izolacija i vrlo dobra vrijednost toplinske izolacije, u potpunosti zadovoljava najnovije zahtjeve Uredbe za uštedu energije i vrijednosti potrebne za stjecanje prava na financijsku potporu KfW (Njemacka udruga za obnovu i kreditiranje). Korištenjem state-of-the-art tehnologije 6-komornog sistema i dubinom profila od 76 mm, možete imati korist od velike uštede energije i znatno smanjiti troškove grijanja. U usporedbi sa standardnim prozorima s jednostrukim ostakljenjem, Inoutic prozori s izo-staklom visoke kvalitete, mogu smanjiti troškove grijanja do 40%.

Ovaj kvalitetan proizvod za zahtjevne kupce dostupan je u tri razlicite varijante: zaobljena, klasicna i segmentna; dok svi sadrže iste unutarnje, visoko kvalitetne, karakteristike. Može se birati iz široke palete boja kao i aluminijske obloge. Paleta 40 razlicitih boja, ukljucujuci i aluminijski izgled Titanium Plus, omogucuje kreacije individualnog dizajna. Sustav Prestige takoder nudi ista ulazna vrata te podizno-klizne stijene.

PVC EFORTE
Uz dubinu profila od 84 mm, konvencionalne armature i bez dodatnih izolacijskih elemenata, Eforte ostvaruje optimalnu Uf-vrijednost od 0,95 W/m2K. Standardi pasivnih kuća (Uw ≤ 0,8 W/m2K) također mogu biti provedeni kod trostrukog standardnog stakla.

Profil Eforte je jedini sistem, koji je dobio certifikat instituta IFT za pasivne gradnje, bez dodatne izolacije.

Osim izvrsne toplinske izolacije Eforte sustav nudi dosad neusporedivu fleksibilnost i prilagodbu poput kameleona. Ispunjava svaku Vašu potrebu: omogućava od poda do stropa visine prozorskih elemenata do 2,6 m što je moguće zahvaljujući Inoutic tehnologiji spajanja, debljine stakla do 56 mm nudi dovoljno prostora za posebna sigurnosna stakla ili zvučnu izolaciju, te veliki izbor boja i dekora omogućuju Vam da stvorite svoj vlastiti osobni stil. Napravite pravi aluminijski izgled bez žrtvovanja prednosti prozora PVC Inteligentni dizajn Eforte profil je pogodan za ugradnju na stare i nove zgrade.

Pogled u sistem profila Eforte:
• 84 mm sustav, 6 komora
• Izvrstan okvir vrijednost toplinske izolacije Uf = 0,95 W/m2K s standardnim ojačanjima
• Certifikat priznatog instituta IFT Rosenheim za pasivne kuće
• Izolacijska vrijednosti cjelokupnog prozora Uw do 0,64 W/m2K, nadmašuje zahtjeve pasivne kuće u standardnoj izvedbi
• 4 brtve