Ograde

KOVANE OGRADE

Kovane ograde se mogu primjeniti kao vanjske, unutrašnje ili balkonske ograde i bez obzira na način primjene, uz izuzetnu funkcionalnost se dobija i ekskluzivan, unikatan proizvod.

ČELIČNE OGRADE

Čelične ogrde su izrađene od kvalitetnog čelika .Ograde se izrađuju prema zahtjevu kupca,možete sami izabrati izgled ograde ili prohvatiti naš prijedlog.

INOX OGRADE

Popularnost i široka primjena inoxa u vanjskom i unutarnjem uređenju utemeljena je na nekoliko pretpostavki.Inox ili nehrđajući čelik je jedna od najkvalitetnijih slitina koji se koriste u uređenju interijera i exterijera.Nehrđanje i postojanost upotrebe inoxa se očituje u iznimno lakom održavanju i činjenici da inox ograde i ostali proizvodi od inoxa neće zahtijevati od vas nikakva materijalna ulaganja u njihovo održavanja i obnova.Ono što inox čini vrlo popularnim je atraktivan izgled i visoki sjaj koji je moguće postiči obradom materijala u nekoliko ciklusa.U svakodnevnom radu ostvarujemo najviše standarde kvalitete i maximalno zadovoljstvo naših kupaca.

ALU IMITACIJA INOXA

Izrađene su od visokokvalitetnog eloksiranog aluminija otpornog na vanjske utjecaje (sunce, vlaga, korozija, sol i drugi utjecaji). Ogradama nije potrebno održavanje (bojanje i sl.). Krakterise ih dugovjecnost, ne koroziraju, estetski se uklapaju u bilo koji prostor i niz drugih pogodnosti.

ALU OGRADA

Izrađene su od aluminija sa završnim slojem plastifikacije. Ogradama nije potrebno održavanje (bojanje i sl.). Otporne su na morske utjecaje. Raznih modela i boja. Jednostavna montaža!